marți, 5 decembrie 2017

Iarna din 2018 va dobori propagarea


Ion Sandu, fost director general al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) și președinte al Societății Meteorologice Române, a vorbit în emisiunea “La ordinea zilei”, despre fenomenele meteorologice extreme care se produc tot mai des și care afectează și România. Mai mult, Ion Sandu a precizat, bazându-se pe logică, faptul că iarna aceasta va fi asemănătoare cu cea din 2012, adică o iarnă extrem de grea.
“Anul acesta va fi o temperatură mai mare decât anul trecut. La anul, inevitabil, dacă va crește temperatura, forța uraganelor va crește, cantitatea de vapori de apă din atmosferă se va accentua. Vor fi furtuni cu 150 de km/oră. (…) Iarna aceasta vor fi viscole foarte puternice, trebuie luate măsuri. Facem deducție logică: dacă și octombrie va fi mai cald, iarna aceasta va fi asemănătoare cu cea din 2012”, a declarat Ion Sandu la Antena 3.
Deci,in concluzie ne vom intalni cu un fenomen extrem , mai ales la nivelul dx-ului.Cum a spus si Daniel Zvartoshu , primul dx-er roman , cum ca va fi o iarna grea si veti crede ca antena si aparatul de radio s-au defectat dar “nu va urcati la antena.Nuumblati in radio.Fenomenul este natural” adica iarna din anul 2018 va scade propagarea viitoare ce se va resfrange asupra Romaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MW Bandscan in Panciu (ROU) with POR334

531 - RRA Petroșani 531 - Antena Satelor Urziceni* 540 - Kossuth Radio Solt 549 - UR1 Mykolaiv 558 - RRA Tg Jiu 567 - RRA Brașov 567 - RRA S...